// Niena's ♥ <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d289299846476230683\x26blogName\x3dniena+myna\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://nienamynagylaa.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://nienamynagylaa.blogspot.com/\x26vt\x3d7925167454241930452', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
tanda-tanda cnta dah semakin pudar :')
Wednesday, 30 November 2011 | 05:32 |

okayy, ape2 pn, assalamualaikum. hee ~ btw, tenguk topik ats tu, todayy, nina na kongsi serba sdikit about cnta,  cinta yg makin pudar, nak taw dak sbb ap ? huu ~ act, topik neh ade lah serba sdikit sal nina kn, haha, btw, tak perlu lah kitew crita kt sni, lgpun, neh juz online diary kn-2.

huu ~ bg nina lah kn, cnta neh kita takleh duga. if betul lah psangan kite cnta kan kite, msti dea sggup buad ape je kn, haha, taklah smua bnda kn dea na buad foe kita terus, btw, nina nak kongsi skit lah, tanda2 seseorang tu dah kurang mencintai kita. nahh, ambik kau :

TANDA-TANDA CINTA YANG SEMAKIN PUDAR... ! ♥ Malas angkat telefon.. ♥ Ada apa-2 hal asyik cakap malas, malas, malasss ja.. ♥ Bila ajak keluar, asyik busy memanjang..mcm lar dia YB..! ♥ Sudah pandai bergurau secara kasar n menyakitkan hati.. ♥ Mula menggelakkan diri dari bejumpa.. ♥ Dia dah x kisah kalau tak jumpa pun..sebulan x jumpa lagi bagus.. ♥ Bila dah janji date, tapi lupa nak datang.alasan lapuk diberi.lupa larr.tertido ♥ Apa kita buat dah tak betul dimata dia.. ♥ Dia nampak kelemahan kita lebih dari kebaikan.. ♥ Taip sms pun pendek2 jer.. ♥ Bila kita cakap “i love u”, dia balas ‘K” ja..?!! ♥ Bagi alasan.'awak nie terlalu baik untuk saya.saya tak layak untuk awak.' .masa ngorat kita dulu xda pulak timbul hal tu..! ♥ Bila ajak jumpa parent, macam2 cara dia cuba menggelak.. ♥ Dah jumpa parent pun alasan banyak,nak cakap hal “kahwin” kejap ja dia tukar topik.. ♥ Dia dah tak kisah apa yang jadi pada kita.. ♥ Susah nak senyum @ gurau2 macam dulu-dulu.. ♥ Dengan orang lain dia boleh cakap ‘single’..! ♥ Dulu-dulu asal nak keluar dating jer mesti nak pakai baju matching..sekarang dah .taknak.. rimas katanya..poyo plak dah katanya sekarang.. ♥ Dulu sanggup tolak ajakan kawan semata-mata nak keluar dengan kita.. tp sekarang dah terbalik.. ♥ Dulu boleh jer bergayut berjam-jam.. sekarang 5 minit pun susah,..katanya hp cepat panas....


hmm, kalau lah awk bace entry neh, saia nak awk tawu, smua bnde neh mcm dlam rltionship kite kn. hmm. mmg tak smua, neh juz tanda2 ja, btw, nak sgt awk tawu, kdg, saia tersa sgtlah nan awk, bkn saia tak pernah na fham situasi awk yg sdg spm skunx kn, saia pham smua tu, juz saia klo buleh nak awk pham situasi saia gak, mybe awk takan pham smua, skit pn da ckop bermakna buad saia. imishyou yg lama, saia hope awk pham.




Thanks for reading :)





PAST | PRESENT

✉ Directors ✉

Blog name : Ku Nurul Amalina :D
heyy blogger, nie blog niena. okengg, nina neh seorg yg suka meluahkn isi hati yg tersirat, tersurat kt sni,. hee. if nak follow, juz do okay :D
Posts Owner
 Datang Sini :)


✉ Boyfriend ♥ ✉

Muhammad Fareed Hafifi | 19 | Penang

✿ Credits ✿

Designed by = Adlin Che Johari
Re Edit = Niena Roro
Photos , Icons = We♥It