// Niena's ♥ <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d289299846476230683\x26blogName\x3dniena+myna\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://nienamynagylaa.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://nienamynagylaa.blogspot.com/\x26vt\x3d7925167454241930452', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
ku nurul syifa nasuha
Thursday, 1 December 2011 | 06:23 |

assalamualaikumm, heyy peeps, okayy, todayy, nina na story sal surang budak neh, hee. nak taw spa ? neh dea. sat-2 nah, try sbaq sat, haishh, ngee. #mengada :)


hee, okeh, denie ah, dea adek saia, nama dea ku nurul syifa nasuha bt ku abd munir. hee. nak taw dak sal dea ? tamau taw, tayah taw. hii, #awt lah nan aq neh, mcm tak betoi dah. ngee ~ dah lupa kn. act, neh lah adk kndung nina, dea neh bsing teramatlah bsing orgnye. hee ~ tp, bila dpn-2, srius, mcm ikan, diam jea, takde bunyi lgsung, hee ~ spae knal dea, tawu lah kn dea cmne, kdg2 nina geram jugak lah nan dea, sbb nye, dea neh sllu na ikod kpla dea ja, haishh, mcm na hempuk2 je kpla dea tu. btw, dea neh suka tlg nina. hee. terytamanya, bila na ftf nan abh kitew kn. haha,

syifa ouh syifa, ehh, kau kwn nan org hati2 aww, org zman skunx, takleh kita na caye sgt kn-2. hee ~ btw, aq hope, kau dah ta sedey2 nan kisah lame kau, eh ehh, cite sal kisah lame, act, adk saia neh tersgtlah frust sbb break kn, btw, chill babe, patah tumbuh, hlang bergnti, wahh, ayt kitew. hewheww.

hee, mcm mna pun dea, dea ttp adk saia. iloveyou lah adekk :*



Thanks for reading :)





PAST | PRESENT

✉ Directors ✉

Blog name : Ku Nurul Amalina :D
heyy blogger, nie blog niena. okengg, nina neh seorg yg suka meluahkn isi hati yg tersirat, tersurat kt sni,. hee. if nak follow, juz do okay :D
Posts Owner
 Datang Sini :)


✉ Boyfriend ♥ ✉

Muhammad Fareed Hafifi | 19 | Penang

✿ Credits ✿

Designed by = Adlin Che Johari
Re Edit = Niena Roro
Photos , Icons = We♥It