// Niena's ♥ <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d289299846476230683\x26blogName\x3dniena+myna\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://nienamynagylaa.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://nienamynagylaa.blogspot.com/\x26vt\x3d7925167454241930452', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
this is why about the status.
Tuesday, 8 November 2011 | 00:05 |

hello peeps, okayy, to sesape yg terase tanak bace entry neh, pless, off ur tabs okengg :). sbb entry neh,  hnya tok sesape yg msih cmfuse sepa nina tulis status kt fb cm tu kn, haa ~ ada unsur2 maki, sury terlebey dlu yea :)

okayy, 1st cmnie, nina kn ade pass bf nina, so, nina rmve lah surang mnah nie from fren bf nina, sbb nina tak suka dea rpt nan bf nina, al mklumlah, dea pena duk mggedik nan bf nina, but, nina ta slahkn dea spnuhnya sbb bf nina pun sala gak, takpaa, smbg cita, yg menjadi mslah utama lam mind nina neh, apsal dea sungguh2 mara kt nina smpai na kna tulis status neyy, okayy, tguk neh :


okayy, knpa dan mengapa ? huu ~ jgn igt nina trse eyy, then nina pun post lah yg neyy :


tp, nina agk heran lah sbb dea terase gile nan sttus nina neh, klo sttus dea bkn tuju kt nina, why n why dea trse gila nan sttus nina , nak taw dea tulih pa plak lpas tu ? lets see :

huuu ~ trse gile kn dea ? atotoo, siannye, trse eyy ? ko cedok bnyk2 yea :) ta ckop senduk ? meh cheq bg. hello, dea kate nina buad2 hot ? hg tnya budak mnshi sapa ta knai aq ? aq ta penah knai depa pun depa mai tego aq, hg ? dah lah bru msuk skula tu duk buad rancak mna2, satt :


hg yg duk buad hot, mmpoih lah weyy, muka cm mamak, senyap sat, takpaa, lets see, apa yg depa komen kt sttus dea tu, baca stu2 yea.


okayy, sampai sini ja, tp kn, bg hampa, sapa yg start lu ? bg aq kn, dea yg start dulu, wey, come on lah, bnda rmve fren ja pun, awt hg trsa sgt weyy ? brmkna sgt lah laki tu tok hg ? hg na tggu smpai laki tu p kt hg, baru hg puas kod ? sial weyy, hg pkiaq blik, apa yg hg buad, hg ckp kt aq, mak aq lhirkn aq utk maki hamun, sapa yg maki sapa dlu ? aq ad smua bkti weyy, mna hg na lari ? ples lah, jgn malukn dri sndri, hg kta kt aq , sblum aq smblih hg aq ti mmpoih lu ? awt ? hg tuhan na tntukan aq mati bila ? hg kata aq anjing, babi utan smua, awt ? mta hg taley bnding ka bntg dgn mnusia ? sepnjg 16thun aq pijak kt bumi neh, tak pena org hina aq cmtu, hg pkiaq ta abeh weyy, hg silap hg crik fasal nan aq, hg kta aq terasa ? spa yg tersa ? hg kod, very sial kod hg, hg pkiaq mcm budak2 weyy, aq da bagi hg, smpai hg tade point na balas kt aq kn, nmpk sgt hg sala, mlm neh, hg buad solat istiqarah, ti hg nmpk lah, sapa yg sala. hg silap bnyk, otak hg buley guna, tp, mcm budak2, serius aq bgtaw, klo aq cita bnda ney kt smua org, smua org smua ti ckp bnda yg sama. hg na lari mna weyy ? hg cri purdah cpt, ttp malu muka hg tu, na buad ap2 hg pkiaq pnjang lu, aq rse, hg mmg takleh jd PM, klo ta, hncur negara neh, pkiaq pendek, esuk ley rntuh, hg igt weyy, aq ta goyang ngan hg taw, org mcm hg, mmg tayah rspect, p mmpoih lah ank mamak ! toksoh duk prsan sgt mcm artis, suka buad hot ! pdhal, buley msuk lam kuali, bru hot. bangangg !



Thanks for reading :)





PAST | PRESENT

✉ Directors ✉

Blog name : Ku Nurul Amalina :D
heyy blogger, nie blog niena. okengg, nina neh seorg yg suka meluahkn isi hati yg tersirat, tersurat kt sni,. hee. if nak follow, juz do okay :D
Posts Owner
 Datang Sini :)


✉ Boyfriend ♥ ✉

Muhammad Fareed Hafifi | 19 | Penang

✿ Credits ✿

Designed by = Adlin Che Johari
Re Edit = Niena Roro
Photos , Icons = We♥It