// Niena's ♥ <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d289299846476230683\x26blogName\x3dniena+myna\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://nienamynagylaa.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://nienamynagylaa.blogspot.com/\x26vt\x3d7925167454241930452', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
kem oh kem :]
Friday, 7 October 2011 | 07:30 |

huu ~ as slam , kem , kem , sbb engko aq gelap .  smpai mama aq pn tegor aq , mcm tak knal ank dea neh dah , hehe ,. ape pun , siokk sgt kem kor kadet polis , kampar sono , jauh2 je kn , siok jln jaoh2 neh , jmpe temey baru , tehee ~ *mengada . --' syg saia rsau2 uh , hee ~ tadak apa lah . saia seia kt kmu je , back 2 story , event kem uh ade yg presure gyla , tp , ttp best , dpt knal2 nan smua kaum , ape2 pun , penang the best lah , syg hmpa . hee ~ pang tze san , kmi mia ktua , the best lah pang , mish kamu ! hee ~ blik kem , tdo tak igt ape lah kn , neh , ade sumtin nak tnjuk .


hee ~ gmba neh adek nina buad , hee ~ event ta cntik mane pun , nina ttp suke , hee ~ thnx adet . sygg hg ! kiss skit , muahh , haha . ckp sal afiq , rinduuuuuuu sgt2 kt hampa . bila lah buley jmpa hampa lg , hehe , msing2 dah sbuk kn , ngan hmpa nak exam dah , duk nmpk lpas hmpa exam nnti bru jmpa kn , hee ~ takpa takpaa , kmi tggu taw , hee ~ sedey kn ta dpt jmpa ibu hmpa ari tuh , nie smua bub kem uh lha , tehee ~ kem ugak salah , takpaa , tp , hmpa dah jnji kn nak bwk kmi jmpa ibu hmpa , hehe , kmi mng lah yea coz ampa dah jmpa mama kmi , hehe , mish sgt2 dah neh , takpaa , ampa sllu ada kt sisi kmi kn ? hee ~ ampa kta ckp "hampa kmi" neh gnas ? chumell aww , haha . k lah , klo cita sal hmpa , 1 ari pun tak abes kn , lurf you syg , mwaxch2 :] . k done <3




Thanks for reading :)





PAST | PRESENT

✉ Directors ✉

Blog name : Ku Nurul Amalina :D
heyy blogger, nie blog niena. okengg, nina neh seorg yg suka meluahkn isi hati yg tersirat, tersurat kt sni,. hee. if nak follow, juz do okay :D
Posts Owner
 Datang Sini :)


✉ Boyfriend ♥ ✉

Muhammad Fareed Hafifi | 19 | Penang

✿ Credits ✿

Designed by = Adlin Che Johari
Re Edit = Niena Roro
Photos , Icons = We♥It